طرز تهیه اسفناج پلو
0

طرز تهیه اسفناج پلو

اسفناج را در تابه‏ ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود…در این بخش از آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

 

 

مواد لازم برای اسفناج‏ پلو
اسفناج (پاک و ریزخرد شده) ۵۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ ‏کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز (رنده‏ شده) ۱ عدد
فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران ۲ قاشق سوپ‏ خوری
کره (ذوب ‏شده) ۱۰۰ گرم

 

اسفناج‏ پلو

طرز تهیه  اسفناج‏ پلو
۳۰۰ گرم از اسفناج را در تابه‏ ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود؛
آبِ روی برنج خیس‏ شده را خالی کنید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه ‏ای حاوی آب جوش بریزید تا آماده شود، سپس آبکش کنید؛
در ظرفی، گوشت چرخ‏ کرده، پیاز، اسفناج خام، فلفل و نمک را با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه به اندازه‏ های کوچک بردارید و به شکل کوفته ‏ریزه درآورید؛ در تابه‏ ای حاوی روغن داغ، کوفته ‏ریزه‏‏ ها را سرخ کنید،

سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‏ها گرفته شود؛
در قابلمه ‏ای حاوی روغن داغ، مقداری از برنج را بریزید، سپس روی آن اسفناج تفت داده‏ شده و کوفته ‏ریزه را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید.

به همین ترتیب، یک لایه اسفناج، یک لایه کوفته ‏ریزه و یک لایه برنج بریزید؛
زعفران را همراه با کره به گوشه ‏ای از برنج اضافه کنید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود

زمانی‏که بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا پلو به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. پس از پخت، اسفناج‏ پلو را در ظرف موردنظر کشیده و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد اسفناج‏ پلو

اسفناج‏ پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
اسفناج‏ پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X