طرز پخت برنج ایرانی هاشمی:
نحوه پخت این برنج با انواع دیگر برنج ایرانی تقاوتی ندارد، لذا پخت بهتر این برنج میتوانید به مطلب زیر مراجعه کنید.( طرز پخت برنج ایرانی )
نکته حائز اهمیت در مورد پخت برنج هاشمی، نرم و لطیف بودن آن است. لذا زمان خیس خوردن برنج هاشمی نباید کم باشد (حداقل ۳ ساعت) و هنگام جوش خوردن نیز باید بیشتر دقت شود.
یکی از مرغوبترین برنجهایی که در مطهرفود به فروش میرسد، برنج هاشمی گیلان است که از قدیم با نام دمسیاه ممتاز شناخته شده است. میتوان گفت که این برنج یکی از پرفروشترین محصولات مطهرفوداست که با دقت و وسواس فراوان از بهترین شالیزارهای شرق استان گیلان تهیه میشود.
وب سایت مطهرفود | اینستاگرام مطهرفود | کانال مطهرفود | ادمین مطهرفود |
www.motahharfood.ir | Instagram.com/motahharfood | @motahharfood | @motahharfood1 |