طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی
0

طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی

“میگو پلو مجلسی” یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن را می خوانید.

 

 

مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

  1. میگوی پاک شده : ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
  2. برنج : ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
  3. پیاز : ۱ عدد
  4. هویج خلال شده : ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  5. خلال بادام : ۳ قاشق غذا خوری
  6. زرشک قرمز : ۳ قاشق غذا خوری
  7. جعفری یا گشنیز خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری
  8. پیاز داغ طلایی : ۲ قاشق غذا خوری
  9. زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری
  10. شکر : ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
  11. آب برای درست کردن برنج کته : ۳ و یک چهارم پیمانه 
  12. نمک : به میزان لازم

طرز تهیه میگو پلو

 

طرز تهیه میگو پلو مجلسی

ابتدا برنج را بشویید و با میزان آب لازم و کمی نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

میگو را هم با دو لیوان آب و مقداری نمک و فلفل و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از ۵ دقیقه جوشیدن  حرارت را خاموش کنید و میگوها را از آب در بیاورید.

هویچ های خلالی شده را در کمی آب بپزید و بعد به آن کمی شکر و روغن اضافه کنید.

خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خلال نرم و خوشرنگ شود.

زرشک شسته شده را هم با کمی روغن و شکر تفت دهید .

جعفری یا گشنیز را هم با پیاز سرخ شده مخلوط کنید.

برنج را روی حرارت قرار دهید و ۲ الی ۳ قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید تا بجوشد و آب برنج کم کم تبخیر شود. یکی دو بار برنج را حین جوشیدن هم بزنید.وقتی آب برنج کاملا کشیده شد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج به آرامی دم بکشد.

وقتی برنج دم کشیده شد. همه مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید و هنگام کشیدن برنج لابه لای آن بکشید و یا روی برنج تزیین کنید.

نکات برای خوشمزه ترکردن میگو پلو:

  1. سبزی معطر در این پلو گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.
  2. بهتر است میگو هایی که در این غذا استفاده می شود، ریز باشند.
  3. پودر کاری ، زردچوبه، فلفل قرمز،زعفران و گرد لیمو بهترین ادویه هایی هستند که در تهیه میگو پلو میتوان از آنها استفاده کرد.
  4. برای خوش طعم تر شدن میگوها میتوانید مقداری آب انار یا آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

نکته مهم برای از بین بردن بوی بد میگو

  • قبل از پخت میگو آن را در پیاز های حلقه شده به مدت یک ساعت قرار دهید.
  • در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
  • یکی از بهترین روش های گرفتن بوی میگو این است که میگو را قبل از سرخ کردن روی توری قرار داده و توری را روی قابلمه ای آب جوشی که مقداری آبلیمو به آن اضافه شده است بگذارید تا میگوها کمی بخار پز شوند . بعد آنها را سرخ کنید .
  • میگو هارا در حبه های سیر بخوابانید و سپس طبخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد میگو پلو مجلسی

میگو پلو مجلسی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
میگو پلو مجلسی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

 

 

آذین مطهر ایرانیان، آموزش آشپزی مطهر، انواع برنج گیلان، برنج تراریخته چیست ؟ و همه چیز در مورد آن، برنج شمال، برنج شمال مطهر، برنج علی کاظمی، برنج محلی، برنج هاشمی گیلان، طرز پخت برنج ایرانی هاشمی به روش آبکش و کته، قیمت برنج ایرانی، قیمت برنج علی کاظمی، محصولات ارگانیک گیلان، مطهر فود

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X