طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی
0

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی

در آموزش امروز مطهر فود میخوایم طرز تهیه مرصع پلو را به شما آموزش می دهیم.

مرصع پلو یکی از پلو‌های مجلسی استان فارس و خراسان است. این غذا یکی از پلو‌های مجلسی است که در اکثر مراسم‌های خاص تهیه می‌شود. شاید فکر کنید که تهیه این غذا نیاز به زمان زیادی دارد،

اما خیر بر خلاف اسم و رنگ و لعاب غذا این پلو در زمانی کوتاه تهیه می‌شود فقط چیزی که در آن مقداری زیاد است تنوع مواد اولیه آن است که شاید پخت غذا را با مشکل مواجه کند.

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی

مواد لازم

برنج ایرانی به ازای هر نفر: ۱ پیمانه
فیله مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
زرشک: ۱۰۰ گرم
کشمش: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۱۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲-۳ ق غذاخوری
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲-۳ ق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا برنج‌ها را پاک کرده و بشویید و حدود ۲-۳ ساعت خیس کنید.

پیاز‌ها را خلالی خرد کرده و در یک تابه با نیمی از کره تفت دهید.

فیله مرغ را به صورت درسته و یا نگینی خرد شده با پیاز داغ تفت دهید.

کمی زردچوبه را به فیله مرغ اضافه کنید و تفت دهید.

پس از ۵ دقیقه تفت دادن، حدود ۱ لیوان آب روی مواد بریزید و درب ظرف را ببندید تا فیله‌ها حدود ۱۵ دقیقه پخته و نرم شوند.

حالا ۱ قاشق از زعفران دم‌کرده را روی فیله‌ها بریزید تا عطر و رنگ زعفران را به خود بگیرند.

بقیه کره را داخل تابه ریخته و زرشک و کشمش پاک و شسته‌شده را داخل آن تفت دهید.

نیمی از شکر را اضافه کرده و با زرشک و کشمش تفت دهید.

نیم دیگری از شکر را با خلال پوست پرتقال‌ها در ظرفی جداگانه تفت دهید.

خلال بادام‌ها را به خلال پرتقال اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود.

در این فاصله یک قابلمه را پر از آب کنید و وقتی آب به جوش آمد، برنج‌ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از چند دقیقه (بسته به نوع برنج) آبکش کنید.

برنج را با ته‌دیگ مورد نظر دم کنید.

زمانی که برنج دم کشید؛ برنج را داخل دیس زیبایی کشیده و مقداری از برنج را با زعفران دم‌کرده مخلوط کنید

و این برنج زعفرانی را همراه با موادی که آماده کردید، با هر طرحی که دوست دارید روی برنج ریخته و آن را تزیین کنید.

 

 

طرز-تهیه-مرصع-پلو-خوشمزه-و-مجلسی، طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی، برنج هاشمی اعلاء، برنج شمال، برنج ایرانی، آموزش آشپزی مطهر، مطهر فود، آذین مطهر ایرانیان

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X