طرز تهیه اسفناج پلو
مواد لازم برای اسفناج پلو
اسفناج (پاک و ریزخرد شده) ۵۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز (رنده شده) ۱ عدد
فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه اسفناج پلو
۳۰۰ گرم از اسفناج را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود؛
آبِ روی برنج خیس شده را خالی کنید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید تا آماده شود، سپس آبکش کنید؛
در ظرفی، گوشت چرخ کرده، پیاز، اسفناج خام، فلفل و نمک را با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
از مایه به اندازه های کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید؛ در تابه ای حاوی روغن داغ، کوفته ریزه ها را سرخ کنید،
سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
در قابلمه ای حاوی روغن داغ، مقداری از برنج را بریزید، سپس روی آن اسفناج تفت داده شده و کوفته ریزه را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید.
به همین ترتیب، یک لایه اسفناج، یک لایه کوفته ریزه و یک لایه برنج بریزید؛
زعفران را همراه با کره به گوشه ای از برنج اضافه کنید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود
زمانیکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا پلو به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. پس از پخت، اسفناج پلو را در ظرف موردنظر کشیده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسفناج پلو
اسفناج پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
اسفناج پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
- آذین مطهر ایرانیان، انواع برنج گیلان، برنج دم سیاه صدری گیلان، برنج سرلاشه یا نیم دانه، برنج شمال، برنج شمال مطهر، برنج علی کاظمی، برنج محلی، برنج هاشمی گیلان، برنج های منطقه ای، بهترین و محبوب ترین انواع برنج شمال ایران و بررسی و مقایسه آنها، خاصیت های برنج برای پوست صورت و تقویت بدن، قیمت برنج ایرانی، قیمت برنج علی کاظمی، محصولات ارگانیک گیلان، مطهر فود